Halaman

Hadiah dari mama :D


Hyeeeee !!! aku nak story sikit nie.. hari nie kan aku happy sangat-sangat .. handphone aku da lame rosak nak beli tak mampu cause tade duet . handphone xpress music kalau repair memang seratus lebih lah lebih baik beli handphone bru macam tu .-,- tadi pagi mama belikan aku hndphone yang macam kt atas nie la . memang da lame suke handphone macam tu baru sekarang dapat .. syukur !! hehe thank you my beloved mother <3 mama cakap nie hadiah dari tahun=tahun yang lepas dikumpul kan dapat la hasilnye yang nie hahaha :D okay lah kalau ade pape lagi nanti aku bagitahu okay bye ....


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

RESULT SPM !!!

23/3/2011 TIDAKKKKKK !!!!! tarikh nie aku akan ingat sampai bile-bile .. ;( hurm korang nak tahu ke result aku bape . Tak payah lah heheh janji semua lulus okay . So lepas nie nak sambung belajar ke nak kerje terus ??? DILEMA !!!! huuuu tapi aku nak sambung belajar lagi lah . Bila dah ade diploma senang nak dapat kerje tetap . Gaji pun best ape ... tape lah buat mase sekarang aku malas nak fikir bende nie sume . Aku nak pergi cari kerje dulu , alaa untuk mengisi masa lapang hahahah ngek tol :D okay lah doakan aku dapat sambung study lagi okay . Aku nak doakan atok aku yang sorang nie dapat study lagi . :D okay tata ~



http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

SEHARI SEBELUM AMBIL RESULT SPM

HYE !!! Nak cerita nie . Semua orang sebelum nak pergi amek result macam-macam buat tapi aku pula duduk depan komputer online FACEBOOK , BLOGGER AND MAIN GAME . Teruk betul aku nie ek , patutnye risau esok result nak keluar tapi nie tak , selambe je macam tade pape yang akan berlaku esok hahaha eh ! eh ! eh ! tapi aku dah iron baju sekolah okay .. So tak salah la kan aku nak buat ape yang aku suke :P haish nie nak story sikit . Kenapa lah sekolah aku tu kene pakai baju uniform sekolah semata-mata nak pergi amek result je kot dush !! kene jadi budak sekolah balik aku esok pagi haha tapi tak macam budak sekolah sepenuhnye okay . Budak sekolah mane bole pakai kasut tapak oren kan haha tapi aku pakai tak kire lah dah habis sekolah ke tidak . Nakal betul aku time sekolah dulu , macam-macam peraturan yang ade satu pun aku tak ikot . haha peraturan sendiri yang aku ikot bukan sekolah . Pergi sekola lagi-lagi kalau hari rabu mane penah nak pakai baju KOKO tapi pakai baju lengan pendek je . GEMBEL BETUL :D hadoiiiii rindunye dengan sekolah hahah bukan rindu kawan-kawan sekolah ek .. okay lah sampai sini jela nak bebel . hehe nak sambung main game pula . Tunggu jela esok punye result macam mane . HOPE SANGAT DAPAT YANG TERBAIK :) doakan laa yee .. muahmuah tata


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

2 march 2011


assalamualaikum .. hehe sopan nye i .. :P Nie haa nak cerita sikit lah . Aduh ! da macam mak cik kepoh - kepoh pulak aku nie ek . Lantak la nak cakap ape pun . Hari rabu 2/3/11 nie kan aku dengan member - member keluar nak pergi CS , maklum lah baru bape bulan tak jumpe dah rindu haha belum bape tahun kan tak tahu lah jadi ape .Nak pegi CS kene naik public bas dari rumah sampai pandan cause member(mira) amek dekat situ bawak pegi sekolah SIGS rendah . Nak amek adek dia balek . Time tu jugak lah member lagi seorang text cakap tak bole amek hadoii .. dush !! mak mira bebel naik pedih telinge mendengarnye haha naseb -naseb . balik semula rumah mira dekat taman molek , kan jauh dari bandar nak pegi balek . Kenapa la kau tak bawak sekali handbeg kau tu mira !! urrgghh .. kalau tak bole terus pergi CS sebab da memang kite dekat bandar pun kan . -_- dah satu hal kene cari bas nak pergi bandar balek dari taman molek , tapi naseb baik bawak duet lebih terus naik teksi hahaha korang nak tau tak macam mane aku tahan teksi suruh berhenti .. heheh keluar kan dua jari peace !!! hahah kan dah datang teksi .. bukan aku yang bengang buat macam tu tapi pak cik teksi pulak . O.o duduk dalam teksi punye lah bising , yang pak cik teksi pulak bole pasang telinge dengar ape yang kite orang bualkan . Haha bile dah nak sampai CS keluar kan duet berpuluh puluh yela takut mahal tambangnye . Rupe-rupenye RM12 jerk .. -_- ingatkan mahal sangat la tadi . Pak cik tu senyum jerk macam ape hahah aku dengan mira lah yang paling kecoh bile dah ade dalam CS . ALAMAK !! perut ku lapar .. hehehe cari tempat makan lah ape lagi . Ingatkan aku sorang yang lapar , budak kecik si Mira pun same . Makan dekat SERABAT ,aku pun baru pergi dekat situ . bunyi macam serabai jerk hahaha jahatnye aku .. ngee ~ okay now member(fyda) lagi seekor baru sampai dengan 'lelaki' . siapa doe jantan tu ??? errrgghh .. lepas makan macam biasa lah dari pade dekat sekola sampai lah da habis sekolah aku je yang kene bayar . haha ngek betul .. tapi tak ade lah selalu aku je yang kene bayar kan , ikut giliran hahaha fyda dengan lelaki tu pegi tengok movie . Tinggallah aku dengan mira merayap dalam CS sampai pukul 5 . Kenape pukul 5 ?? mak mira yang suruh balik awal lah .. haish tak pela janji dapat keluar laa tak tahu la kalau masing-masing nanti dah sambung belajar , semua ikut haluan masing-masing :( I MISS YOU MIRA AND FYDA !! KAWAN YANG PALING GILE SEKALI :D


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG