Halaman

2 march 2011


assalamualaikum .. hehe sopan nye i .. :P Nie haa nak cerita sikit lah . Aduh ! da macam mak cik kepoh - kepoh pulak aku nie ek . Lantak la nak cakap ape pun . Hari rabu 2/3/11 nie kan aku dengan member - member keluar nak pergi CS , maklum lah baru bape bulan tak jumpe dah rindu haha belum bape tahun kan tak tahu lah jadi ape .Nak pegi CS kene naik public bas dari rumah sampai pandan cause member(mira) amek dekat situ bawak pegi sekolah SIGS rendah . Nak amek adek dia balek . Time tu jugak lah member lagi seorang text cakap tak bole amek hadoii .. dush !! mak mira bebel naik pedih telinge mendengarnye haha naseb -naseb . balik semula rumah mira dekat taman molek , kan jauh dari bandar nak pegi balek . Kenapa la kau tak bawak sekali handbeg kau tu mira !! urrgghh .. kalau tak bole terus pergi CS sebab da memang kite dekat bandar pun kan . -_- dah satu hal kene cari bas nak pergi bandar balek dari taman molek , tapi naseb baik bawak duet lebih terus naik teksi hahaha korang nak tau tak macam mane aku tahan teksi suruh berhenti .. heheh keluar kan dua jari peace !!! hahah kan dah datang teksi .. bukan aku yang bengang buat macam tu tapi pak cik teksi pulak . O.o duduk dalam teksi punye lah bising , yang pak cik teksi pulak bole pasang telinge dengar ape yang kite orang bualkan . Haha bile dah nak sampai CS keluar kan duet berpuluh puluh yela takut mahal tambangnye . Rupe-rupenye RM12 jerk .. -_- ingatkan mahal sangat la tadi . Pak cik tu senyum jerk macam ape hahah aku dengan mira lah yang paling kecoh bile dah ade dalam CS . ALAMAK !! perut ku lapar .. hehehe cari tempat makan lah ape lagi . Ingatkan aku sorang yang lapar , budak kecik si Mira pun same . Makan dekat SERABAT ,aku pun baru pergi dekat situ . bunyi macam serabai jerk hahaha jahatnye aku .. ngee ~ okay now member(fyda) lagi seekor baru sampai dengan 'lelaki' . siapa doe jantan tu ??? errrgghh .. lepas makan macam biasa lah dari pade dekat sekola sampai lah da habis sekolah aku je yang kene bayar . haha ngek betul .. tapi tak ade lah selalu aku je yang kene bayar kan , ikut giliran hahaha fyda dengan lelaki tu pegi tengok movie . Tinggallah aku dengan mira merayap dalam CS sampai pukul 5 . Kenape pukul 5 ?? mak mira yang suruh balik awal lah .. haish tak pela janji dapat keluar laa tak tahu la kalau masing-masing nanti dah sambung belajar , semua ikut haluan masing-masing :( I MISS YOU MIRA AND FYDA !! KAWAN YANG PALING GILE SEKALI :D


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG