Halaman

Hadiah dari mama :D


Hyeeeee !!! aku nak story sikit nie.. hari nie kan aku happy sangat-sangat .. handphone aku da lame rosak nak beli tak mampu cause tade duet . handphone xpress music kalau repair memang seratus lebih lah lebih baik beli handphone bru macam tu .-,- tadi pagi mama belikan aku hndphone yang macam kt atas nie la . memang da lame suke handphone macam tu baru sekarang dapat .. syukur !! hehe thank you my beloved mother <3 mama cakap nie hadiah dari tahun=tahun yang lepas dikumpul kan dapat la hasilnye yang nie hahaha :D okay lah kalau ade pape lagi nanti aku bagitahu okay bye ....


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG