Halaman

RESULT SPM !!!

23/3/2011 TIDAKKKKKK !!!!! tarikh nie aku akan ingat sampai bile-bile .. ;( hurm korang nak tahu ke result aku bape . Tak payah lah heheh janji semua lulus okay . So lepas nie nak sambung belajar ke nak kerje terus ??? DILEMA !!!! huuuu tapi aku nak sambung belajar lagi lah . Bila dah ade diploma senang nak dapat kerje tetap . Gaji pun best ape ... tape lah buat mase sekarang aku malas nak fikir bende nie sume . Aku nak pergi cari kerje dulu , alaa untuk mengisi masa lapang hahahah ngek tol :D okay lah doakan aku dapat sambung study lagi okay . Aku nak doakan atok aku yang sorang nie dapat study lagi . :D okay tata ~



http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG