Halaman

SEHARI SEBELUM AMBIL RESULT SPM

HYE !!! Nak cerita nie . Semua orang sebelum nak pergi amek result macam-macam buat tapi aku pula duduk depan komputer online FACEBOOK , BLOGGER AND MAIN GAME . Teruk betul aku nie ek , patutnye risau esok result nak keluar tapi nie tak , selambe je macam tade pape yang akan berlaku esok hahaha eh ! eh ! eh ! tapi aku dah iron baju sekolah okay .. So tak salah la kan aku nak buat ape yang aku suke :P haish nie nak story sikit . Kenapa lah sekolah aku tu kene pakai baju uniform sekolah semata-mata nak pergi amek result je kot dush !! kene jadi budak sekolah balik aku esok pagi haha tapi tak macam budak sekolah sepenuhnye okay . Budak sekolah mane bole pakai kasut tapak oren kan haha tapi aku pakai tak kire lah dah habis sekolah ke tidak . Nakal betul aku time sekolah dulu , macam-macam peraturan yang ade satu pun aku tak ikot . haha peraturan sendiri yang aku ikot bukan sekolah . Pergi sekola lagi-lagi kalau hari rabu mane penah nak pakai baju KOKO tapi pakai baju lengan pendek je . GEMBEL BETUL :D hadoiiiii rindunye dengan sekolah hahah bukan rindu kawan-kawan sekolah ek .. okay lah sampai sini jela nak bebel . hehe nak sambung main game pula . Tunggu jela esok punye result macam mane . HOPE SANGAT DAPAT YANG TERBAIK :) doakan laa yee .. muahmuah tata


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG