Halaman

TENSION SIAL !!

hari ini aku sakit hati gile dengan patient cina tadi . nak masuk klinik beli ubat suro anak perempuan mcm dak skola rendah yang pergi . kalau anak tu jenis yang reti tanye tape , ni tak . bagi kad pas tu diam jee . diri kat hujung pintu ingat kan nak tunggu parents ke family ke or whatever laa yang datang . huh ! :3 dala kat dalam ade emergency doktor pun postpne dulu patient . mmg laa makin ramai yang tunggu kat luo . lepas tu budak perempuan tu terus lari keluar tak cakap pape . dalam bape minit bapak dia plak datang mara-mara cakap staf tak buat keje asek makan . EH HELLO SUNDAL KALAU AKU NAK MAKAN PUN TAK GUNA DUET KAU LASIAL !! dala datang-datang je nak mara . anak dia yang bisu xreti cakap nak beli ubat nak salah kan kite plak . CELAKA ! hish kalau lain kali dia datang lagi mmg aku TAK LAYAN OKAYC ! . PERGI MAMPOS CEPAT LAA LAGI BAGOS . MENYUSAHKAN ORANG JEE .


http://www.smileycodes.info


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG