Halaman

FIRST DAY

Heyyyy .. hari ni 22/4/2011 (jumaat) , baru start kerje laa . Masuk pukul 8.30a.m - 4.30p.pm . Kire lapan jam laa kerje tapi tu belum masuk OT lagi . tadi kerje pon dah penat . pagi-pagi je da ramai yang datang . Sakit pinggang gak laa asek berdiri , duduk kalau perlu je hahah tade laa kalau rase nk duduk suke hati laa tade siape yang nak halang pon . Ade 2 orang india yang memang kerje kat situ (senior) hehe . Dyorg memang sporting gile . ape-ape yang tak tahu ley tnye je kat dia . haaa nie aku ingat kerje kat situ tade org nak kacaw yelaa kalau da semua perempuan kan siapa yang nak kacaw . Tapi tadi baru masuk dah ade org kem salam . grrrrr dia ingat aku nie ape -..- bengong !! ermm lagi 2 or 3 hari lagi aku kerje shift malam laa . Memang jarang ler aku online facebook n blogger nie . hehe tape laa hari rabu kerje malam je , siang boleh online :D okay laa aku pun baru balik kerje nie hehe penat lak . Nanti sambung cerita lain pulak yee hahah tata ~~

http://www.smileycodes.info


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG