Halaman

27 JUNE 2011

hyeeee !! dah lame tak tulis cerita aku dekat sini kan . sepatutnye kalau dah lame tak tulis mesti lah cerita best tapi den nie cerita tak best nak di dengar ;/ hari sabtu demam plus pening keesokannya demam plus kaki pulak asek nak kremmmm jee . bile hari isnin pop !!! aku kne CHICKEN POX .... sedihnye :( sampai sekarang belum baik lagi . dah laa kene pantang makan .. hehe agak2 bole kurus tak dalam mase tu ;D tape lohh aku sakit ke tak same je perangai kat umah tak reti nak dok diam hahah ape ape pun cepat sembuh yee chicken chop :D

http://www.smileycodes.info


kalau suke tekan like ^__^ thanks






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG