Halaman

18.09.2011

hari nie sedih sangat cause gado dengan boy hadoii . malam tu die ade bagi tahu nak lepak dgn kawan2 balik pun lambat . kite orang gado pasal .. tak yah tahu laa .. then tiba2 dapat text yang die nak lumbe moto malam tuh dengan kawan . aiii seyyy takot betul laa kalaw ade orang nak lumbe2 nie lagi2 motor pulak tuh . sebelum tuh die ade cakap kalaw jadi ape2 dekat die jage diri baik2 . :( bengong suro aku jage diri tapi die tak nak jage diri sendiri haishhh .. pukul 3 lebih dapat text nie
'salam nie tira eh?boy excident dekat danga bay' haduuhhh main2 ke betul2 nie .. tapi mmg betul pun excident haa tulaa lumbe lagi sendiri yang merana .. huh ! kawan2 die tros bawak pegi hospital sultanah aminah . now die dah ade dekat rumah & dah jarang text . hurmm marah lagi laaa tuh ... -.- syukur lah die hidup lagi kalaw tak aku pulak yang merana and serba salah .
tak bole maafkan diri sendiri niee ... waaaaaa !!!


http://www.smileycodes.info

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG