Halaman

AKHIRNYE :D


16hb july 2011 start belajar kereta tapi tu kursus laa .
13hb ogos 2011 pulak QTI even mati enjin banyak kali pun lulus
hehe terima ksih laa pak jaafar ;D
22hb september 2011 2 minggu lepas raye kot baru lah test jpj
tapi kan hurm :( gagal lee heee asek mati enjin jee 4 kali lak tuh ape nak jadi .
kena bayar lagi duit tok wat test jpj .
ade laa budak yg hantar balik tuh tak reti nak bagi tahu
kena byr dulu baru bole booking test .
da seminggu lebih tade pape berita tu yang terus msg
abg fitri yg slalu ajr kereta tu .
nasib baik die bagi tahu klaw tak memang ketinggalan lerr .
dala lesen L da nk mati tarikh .
belajar punye belajar sampai naik bosan and now
20hb oktober 2011 test jpj lagi skali n kali nie alhamdullillah lulus gak hee :)
tapi org tu tak tahu laa die kire cm ne . die bagi markah cukupcukup jee ..
err rase nye 2 je kot salah =="
tape lah tak kesah pun janji den dah lulus .. :P
before balik text ngn abg fitri bagitahu dah lulus n thanks coz ajar .
die pun tumpang gembira coz aku lh student yg die ajr paling degil
skali nk ikut ckp die . asek nak ngejek jee haha sorry yaa bro ..
ok laa da ngntok laa pulak , maklumlaa tak cukup tido kot (yeye jee )
ngee byee ,,

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG