Halaman

BBQ YAWW

HYEP HYEP":face1:
nak cerita sikit niee alaa sikit jee bukan banyak pun
before aku nak pergi PERAK aku dapat merasa
jugak nak bbq same same dengan family .:face64:
yang best nye family aku dah tentu tentu laa semua ade kan
then panggil sedare mara yang dekat dekat jee
yang jauh tu sory bangat deyhh hehe
semua sepupu ade tolong skali la an
kalau datang just tengok , makan terus balik
haa nie makan die (PENAMPAR TERHEBAT)
HAHAHA
no laa just kidding okay
tak kesah pun kalau nak wat cm tuh
yang penting semua happy :1:
aku nie kire dalam kategori orng yang sgt bz
eh betul lahhh
bz nak tolong mama kat dapur
bz nak kena sedia kan makann bile dah hbs dipnggang
bz layan budakbudak
and lastly sengaja bz kan diri
hehe:132:
time bbq tuh xsempat nak amek picture lah
maklum lah BZ laa katekan
tapi abang aku sempat amek pic yela
die suke lari dari buat kerja
aku dapat bluetooth sikit je kat die .
nie jela yang adak !
SEDAP KAN mrgreen

SEMANGAT PANGGANG NIH wink

2 ORANG BUDAK SUKE NOH BERGAMBAR

okay itu je bubye
thumb

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG