Halaman

HAPPY BIRTHDAY MAMA

hyee nak tau tak pagi pagi lagi mama saje bagitau yang hari nie bufday die
hehe bukan kite orang tak tau tp saje buat dang malas nak amek tau ..
sory yaaa mama :-*
sanggup kemas rumah pergi satu bilik ke satu bilik nak tengok
kalau kalau ade hadiah ke ape macam tahun tahun yang lepas .
hahaha tapi masalahnye mmg tade langsung hadiah nak bagi .
lepas kemas rumah mama dok depan komputer online FACEBOOK ..
ramai anak buah sedara wish tapi anak sendiri yang kecik jela wish ngeee
mama tak tau aku dgn makcik and sepupu tengah plan surprise party untuk die .
kikikih petang tu keluar dgn abg pergi amek adik sekolah terus pergi beli kek
bile balik nampak mama pakai baju baru . ish :-O
bile mase pulak beli kan baju rupenya makcik yang belikan ..
wahhh makteh tyra pun nak baju :((
heee malam tuh kite semua party lah apa lagi mau tunggu ,
nie gambar yang sempat and buat buat sempat amek . :D


HAPPY BIRTHDAY MASTURA YAHYA


tiup lagi mama ^^


wah ! mkn besar nie :D


haaa yang nie lepas da makan sibuk posing macam2 gaya ade ..

ery satu lagu rm1 ke ??


posing laa budak 2 orang nie


malu laa heheh ><
sedapnye tido ....

tu jee gambar yang ade ok bye ......
:X

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG