Halaman

MATHEMATICS !!


hey .. nak tahu tak aku kena study math balik ..
errrr ==
dah habis sekolah ingat kan tade nye nak belajar subjek macam
dekat sekolah dulu tapi kena gak lagi lagi
math yang paling susah aku nak ingat
dala time sekolah kelas math je selalu tidur hehe tak pun
keluar merayap pergi tempat lain .
orang kalau belajar math okay macam tade la
hura hara sangat nie bile kelas math ngantok gile beb !
arrrgghh ! sebab tula tidur :))
sekarang dah tak bole nak main main lagi okay
nak sambung belajar untuk masa depan sendiri juga
hehehe ;)
now aku nak study math macam spm dulu
ngeee :P
bubyeeeeeeeee


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG