Halaman

PURPLE+BLUE+PINK

PURPLE ??
BLUE ???
PINK ????
nape aku sebut colour kat atas nih ?
suke hati aku lah nak sebut ape pun hehe
no lahh ..
nih semua my favorite colour:11:
kalau combine kan semua colour nih pun lawa gak okay
tak caye ??
alaa caye kan suda


PURPLE LOVE


BLUE LOVE
PINK LOVE
PURPLE + PINK
BLUE + PINK


PURPLE + BLUE ????
TAK ADE CAUSE TAK BERAPA LAWA LOL

PURPLE + BULE + PINK

haaa macam nie laa colour nye kalau combinekan
semua skali .
tak lawa ??
buruk ??
ade aku kesah
hehehe
yang penting aku suke :face75:
kalau nak tau handphone aku pun colour mcm nih ngeh ngeh

hahaha skrin pun ade LOVE
okay lah tuh je yang nak post kan
tataaa








kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG