Halaman

TERINGIN SANGAT :(


hyee , nak story nie aku teringin nak pergi pulau2 yang ade kat malaysia
nie . lawa sangat and aku nie jenis yang suke tengok laut
haha tak tahu laa nape tapi best kalau duduk kat ngn laut
tengok keindahan alam hehe
gerekk seyhhh .. :D
tapi bukan yang dekat danga tu .
yang tu da xnampak macam laut ag penuh ngn pembinaan .
aku nak pergi laut yang ade dalam pic ats nie lawa kan ..
haaaaaiiihhhh ~
tak tahu laa bile bole pergi tunggu dah habis belajar
and kerja kot baru dapat rase pergi sane . ;)
tape ku pendamkan dulu hasrat nie .
kalau ade rezeki memang aku bawak semua family aku
bercuti kat pulau ..
aw aw gitu .. heaaa
tu jee sebnarnye aku nak bgtau k daaa
haha

kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG