Halaman

11.11.11


‎; Nak sangat tarikh 11/11/11 tu kan. nah baca.
Dalam kitab satanic the holy is satan.
Yg Mr St Wingston Father Satan bagi tahu yang 11.11.11
hari kebangkitan anak setan dan dajjal yang akan memerintah dunia.
Dan org akan memuja2 pada hari keramat yg bratus tahun
Wiliam satan tunggu-tunggukan.
Sebenarnye orang tak akan tahu apakah makna tarikh
tersebut malah pada hari Jumaat datangnya
kami untuk menyesat semua agama Islam .

ape lah yang nak dibangga kan dengan tarikh tuh
memang lah lawa 11/11/11
tapi lagi lawa kalau tahu maknenye okay ..
ade makne ke tarikh tuh ??
hahaha aku pun bukan caye sangat dengan kenyataan kat ats tuh
aku dapat nie pun dari facebook
so aku share dekat sini ;D
ngeee
itu terpulang lah pada korang semua nak caye ke tak
tak pakse pun and aku pun tak brape
nak caye dgn bende tuh
tapi share kat sni
puuuiiihhh
okay lahh nak kuo sudah baaiii



kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG