Halaman

Bercuti


pagi-pagi lagi dah bangun pack barang la kate kan
time tuh hari sabtu okay .
tunggu ayah balik dari pasar pukul 2 then baru lah bole gerak .
bile semua dah siap tunggu makteh pula sampai dekat
rumah belum sempat jalan
eh !! nanti dulu abg yg frst die xikut pun coz
kerja lagi pun minggu depan die amek cuti seminggu .
hee sambung balik okay
makteh ade buat kat pulut untuk abg
kire byk juga laa nak bawak skali
dekat TANJUNG LEMAN,MERSING
haaa gah betul aku bgtau name tmpat
gerak terus ikut jalan kota tinggi .
yeahhh mule-mule kereta family aku dekat depan
wooo kire leader laa an
then bile da masuk mersing
mate sorang sorang cari signboard .
okay part yang nie memang kelakar .
hehe belum cerita aku dah ketawe ape lah .
bukan kelakar lah bak kata ayah aku sorang sorang ngokngek
tak reti nak paham kan signboard
okay okay mcm nie
bile da sampai mersing je tujuan kami semua nak cari
FELDA RESIDENT TANJUNG LEMAN
dah paham ea ape yang nak dicari
aku nampak signboard
pulau sibu and tanjung leman belok kiri
then bawahnye ade lah tulis felda resident belok kiri 10km
yee time nih la xpaham
belok kiri dulu then 10km baru jumpe felda
or
terus 10km baru belok kiri
??????
maka kami semua termasuk lah makteh ku
yang follow alaa macam
cerita salleh yaccob tuh
i follow i follow ~~
hehehe ape yang aku merepek -,-
okayokay fokus .
kami terus bukan belok kiri okay
terus punye terus punye terus
stop !! depan jalan mati ade jalan pun belah kanan
tapi tapi tapi
belok naik ke kanan kan
hostel bangla beb =="
dyorang pun terkejut kenapa sekali 2 kereta datang kat situ
selalu nye lori ,, van dan sejenis ngn nyee
terpaksa lah U-turn balik .
now kereta makteh didepan
jadi leader la pulak .
patah balik ikut jalan tadi and belok kanan untuk ke
tanjung leman
kalau ikut an tadi belok kiri tapi
memandangkan salah jalan belok kanan
lah tak kan nak kiri jugak parit ler jawabnye
hahaha
bile suda belok tibe-tibe macam terperasan lah
ade lambang KFC .
wooo dekat mane seyh
tape-tape itu belum penting lagi
yang lebih penting adelah tempat untuk menginap.
wah syukur dah sampai jugak kalau tak mama
akan nyanyi lagu tajuk johor la kot namenye
alaa yang banyak sejarah tuh haa
siapa yang tau diam-diam jela
yang tak tau tanye la orang yang lebih tue
hehehe
eh okay lah aku nak sambung tengok movie nih
nanti aku buat cerita aktiviti kami
sedara mara pulak yee
chaw dulu tataa salam


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG