Halaman

Edit Floating Button

Hyeee , kejap tengah penat sebenarnye nih :face30:okay sudah mau bebel sekejap hoo dekat sini .
Hari nie daripada pukul 8.30 malam sehingga 10.30 malam aku edit floating button yang macam tunjuk kat dalam gambaar nih . hehehe saje mengade nak tukar bentuk lain asek yang same je kan . :face56:aku letak gambar yang kat sebelah nih haa . Lame nak cari icon yang be tul-betul transparent . cantik ta ?? okay tak ?? kalau tak pun suke hati ler blog aku :face54: heaa jangan marah gurau jooo sekarang aku nak cari ape lagi yang bole dieditkan :132: k bbye



kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG