Halaman

G-Shock

Lawa kan jam nih warne pun ade banyak aduhh comel nye :face51: . selalu aku tengok ramai budak-budak sekolah pakai jam macam nih . fesyen sekarang agaknye and kalau nak tau aku pun beli :face75: hehehe bukan ape aku tak boleh nak bawak jam aku yang sebetulnye pergi belajar dekat perak . takot hilang woo dala lawa .. *puji jam sendiri* :face54: tapi aku punye bukan warne yang kat atas nih aku sendiri tak tahu jam aku tuh warne ape tapi yang penting warne nye cam lembut gitu aww :67: maybe aku pakai untuk 3 tahun je kot sampai habis belajar nanti jam tuh aku bagi lah dekat adik aku yang 2 orang tuh :132: hehe niceeeeeee !! jam aku akan dikembalikan semula ke ats tgn ku ceetttt nak tau ape jam yang aku cakap kan nihh . ermm better tak yah tahu lah siapa yang jumpe aku nanti tau lah ape ye . tu je entry aku pendek je kan haha tape lah asal kan aku suke razz . chawwww







kalau suke tekan like ^__^ thanks

1 ulasan:

tyra berkata...

siapa ade jam g-shock cpt komen :P






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG