Halaman

Girls makeup


Hye aku sebenarnye bosan malam-malam macam
tak boleh tidur lah pulak .
tibe-tibe rase nak cerita pasal makeup
hahaha
selalunye perempuan kalau nak keluar
dating , dinner , lagi ape ek ??
ntah aku tau tu je kot nak tau kenapa ?
haa bace laa sampai habis okay >,<
perempuan kalau yang dah biasa makeup mesti banyak
barang makeup yang ade kat dalam beg
bawak ke sana ke sini .
aku nak bagi tau yang aku kalau makeup gune
tige barang jee betul caye kan jela .
nie lah barang-barang makeup yang aku selalu gune


MAYBELLINE


EYELINER ELEGANCE

LIP BALM


okay tu jela barang makeup aku .
simple je tak reti lah nak makeup tebal-tebal
kalau nak sangat tepek je tepung dekat muke haa
dah macam hantu cina kan senang .
aku mengaku aku tak reti pakai maskara
alaa yang lentik kan bulu mate tuh
nak tahu sebab ape ?
first aku tak biasa , then pernah pakai tapi
tak lentik pun -,- kalau ade pun sikit je tu pun bahagian
depan lagi kalau nak bersihkan aku rase kelopak
mate aku macam nak tertanggal .
perit rasenye ..
sebab tula pakai tige barang je and
kulit muke aku sensitif kot sebab pernah la juga
pakai makeup banyak sangat macam gambar atas sekali tuh haa
nak tau ape jadi pada muka SYAFIQAH ATHIRAH
berjerawat beb mengelupas pun ade salin kulit
hahaha chooiiii
nie cara aku makeup laa tak tahu lah orang lain mesti
lagi pandai and lawa awww sukenyeee
heee korang pulak selalu pakai makeup yang macam mane ek
aduhh kepohnyee aku ..
tape sekali sekala bukan selalu pun .
okay lah tu jee booiiiiii



kalau suke tekan like ^__^ thanks

3 ulasan:

Ct Mawa berkata...

alahai..wat suspens jew..ingt ad pic dye da makeup td..hehe

tyra berkata...

hahaha ta nak letak segan >,<

❤ LoVe Cik Fia ❤ berkata...

huhue..fia lagi la terukkk..langsungg tak suka make-up :)






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG