Halaman

MEKANIK

Semalam tepat pukul 9.30p.m kereta yang aku naiki telah boomm !! tayar lee tak tahu lah kenapa cause termasuk dalam lubang besar yang bertakung air . Maklum lah hujan kan bukan nye nampak sangat . Lagi-lagi kereta kecik barang pulak banyak yang beli dari SMART . yee dekat situ lah termasuk lubang errrrr :face33: berhenti dekat simpang depan nak tengok kot-kot ade yang bengkok ke ape an . yeaahh memang okay tade bengkok tapi tayar lebih habis . :face50:macam mane nak tukar tayar . call abang yang first kejap lagi datang entah pukul brape lee nanti die datang . Terpakse tukar sendiri tayar tuh . :123: siapa yang nak bongkok dok tukar tayar tuh ?? ayah memang susah nak tunduk , mak tak reti buat takan adik pulak .. yeee nampaknye tinggal aku sorang je yang boleh buat :face59: errr orang lalu lalang dekat situ bukan tengok ape dah jadi pade kereta tapi tengok siapa yang tukar tayar :face11: yee korang tak pernah tengok perempuan yang tukar tayar kereta ke ?? ayah boleh ketawa cakap aku bakal mekanikal sebab dulu aku dapat kos mekanikal dekat POLITEKNIK UNGKU OMAR . hehe sorry tapi aku tak amek kos tu ea sekarang aku amek UKUR BAHAN dkt UiTM :face54: . adik aku ade amek gambar aku tengah tukar tayar haa tengok jee ea jangan gelak , senyum , sengeh ke ape-ape je .



tekunnye nak naik kan kereta tuh hahaha pape jela . lalalala ~ ouhh nak tau bile dah penat tukar tayar baru lah abang aku datang . hampehhhh die datang just tengok tayar jee :face61: lepas tuh aku dgn adik perempuan naik kereta abang pergi tempat makan . hohoh lapo doe :10: okay laa sampai nie je tak kan lah aku makan ape pun nak bagitau heheh chaww dulu baaaaiiii




kalau suke tekan like ^__^ thanks

2 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

GK tak penah lagi tukar tayar kete...GK tak pandai langsung..

tyra berkata...

tak pe nanti bole belajar kalau bwk kereta sendiri and jd mcm nie huhu






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG