Halaman

Novel yang paling best

salam semuanya ... aku hari nie kan tibe-tibe rase nak wat entry pasal novel . yeah aku memang minat gile bace novel . tak kira masa kalau dah start bace novel memang susah sangat nak berhenti . :face54: dekat rumah dah berapa banyak novel aku beli tapi entah hilang ke mana bila bagi orang lain pinjam .. sekarang ade beberapa je :face59: kesian nyeee aku .. tapi aku banyak pinjam kakak sedara punye novel hehehe novel yang paling aku suke bace yang nie haa :-



cerita nie memang best sangat-sangat laa aku kate emo lebih tuh . aku pernah sampai nangis bace novel tuh :face41: haha aku kalau bace selalu malam time nak tido so kalau nangis ke tade sape yang nampak kihkih lepas tuh ade lagi satu novel aku yang aku suke bace and sekarang cerita tuh akan ditayangkan tak lame lagi .



yee cerita ni laa yang akan ditayangkan nanti . tak silap pelakon nye Aron aziz , Maya karin , Lisa surihani and bront palarie . hehe tak reti eja sangat name orang thai nie :face75: hehe
cerita nie pun ade emo jugak tapi tade lah teruk sangat . banyak lagi lah novel yang best tapi malas nk letak huhuh

okay lah nak chaww dulu nak packing barang .. byeee JB ... hyeee PERAK .. :11:



kalau suke tekan like ^__^ thanks

6 ulasan:

Nana S. berkata...

join contest nak?

http://purplewhitestripes.blogspot.com/2011/11/contest-just-ask-cinderella.html

❤ LoVe Cik Fia ❤ berkata...

ombak rindu... fia suka novel ni..2 3 kali jugak la duk khatan..hehehe

btw..UITM ea.. how bout result?? dah keluar kan.. huhue :)

liya ilya berkata...

anda telah di tag..hihi..
silalag tgk yea http://liyagurl.blogspot.com/

Ayien Ocaca berkata...

hyeee layan novel...
yien x ske betul mmbace ni

tyra berkata...

haha mmg layannovel tp kan ad cte ombak rindu lom tgk ag . tp mbe ckp novel lg best dr cte ..:D

tyra berkata...

nana :join contest ape ? skunk jrg onl .
cik fia : baru msk la uitm . lom ad result lg . result spm ad laa hehe






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG