Halaman

Packing

Hye reader aku hari nie nak share sikit je tak banyak mane pun :face54: . Heaa next week dah nak pergi PERAK . Holiday ?? yeahh memang holiday tapi untuk family aku jela . aku dah start nak jadi student balik yoww . :face64:hehehe suke memang ler tapi jauh dari family berjuta batu beb :face41: atoiiiii lagi satu family aku nak holiday merata tempat waaaa aku pun nak ikut :face22: . okay stop ! normal kan balik mood .. hahaha mama da marah tak pack barang:55: tinggal brape hari je lagi so tadi baru aku habis pack barang . Belum complete lagi laa barang tuh tapi da full tak boleh nak masuk lagi :123:cam ne nih .. errr nanti lah aku bongkar balik beg tuh tengah pening pikir kan nak kurang kan ape :131::120::119::118:okay laa memang blurr nih out dulu laa yea daaaa



kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG