Halaman

Time for holiday

Hyee aku nak sambung rombongan cik kiah ke
FELDA RESIDENT TANJUNG LEMAN
bile da sampai kat tempat tuh check in ler ape lagi
tapi abg sedare aku dah sampai dulu kat sane
die lah yang bagi kad untuk bilik
bilik family aku no 216
joint room laa dengan pak long
aku macam biasa lah bile sampai nampak
makanan je terus makan xsempat tukar baju pun

hehehe
pukul 6 kot sekarang ingat kan ta nak turun
pergi mandi kolam tapi tengok cousin aku semua
dah terjun kat situ dulu ish mane bole
tahan siot tengok je join sekali lah ape lagi an
hohohoh
nie gambar bile dah naik dari kolam
terus pergi ke bilik nak mandi

ish ish ish bersepah bilik
okay lepas tuh pukul 8 malam kite orang dah turun
tunggu kat lobi nak pergi makan dekat
mane ek ?? entah lah tak tahu name kampung tu ape
maaf yaaaa
ingat an makan dekat kedai tapi dekat rumah orang laa
pergh punye lah bengang (agaknyela)
masuk rumah orang tuh terus pergi duduk
dekat belakang and u knw wht
aku jumpe MAT SALLEH
wooo gile tak handsme
hahaha ade aku kesah
aku suke tengok adik mat salleh tu je comel doe
geram gile klw jumpe budak-budak
rase macam nak cubit-cubit je
hahaha kejamnye aku
okay balik pada cerita asal yea
aku ingat aku sorang je dengar lain
tapi cousin aku lagi sorang pun same dengan aku
mat salleh tu ckp SO MANY PEOPLE kot
tapi aku dgr SOMEBODY KEPOH -.-
kan jauh bunyi nye apelah kau nih tyra
lepas habis makan je balik resort .
adelah dalam 12km dari kampung tuh
sampai jeh sedara aku nie karoke la pulak
kne booking ke bile tanye kat situ dah full esok baru
bole karok aduyaiii
tak tahu nak buat ape seyh dekat sane
cam bosan pun ade tapi seronok dapat kumpul ramai-ramai
okay ladies naik atas masuk bilik
yang bujang-bujang dekat bawah lagi main gitar la ape lah
aku rase holiday kali nie an aku asek makan je
wooo makin GEMUK ler den
ermm aku rase dah panjang sangat lah aku taip
hehehe aku sambung kat entry lain pulak yee
nak rest kejap bersama bukan KITKAT
tapi air sejuk tibe-tibe rase dahaga
bukan bercakap pun an just taip je
kihkihkih lantak lah tataaa



kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG