Halaman

24 DECEMBER 2011

Hari nie sebenarnye bosan tak tahu nak buat ape so aku nak cerita sambungan cerita aku yang excited nak balik JB tuh haaa ingat kan hehe okay-okay aku nak cerita lepas aje bas aku sampai konon nak letak beg dekat bawah bas tu laa .. ceehhhade lagi satu pintu ingat kan tempat letakbeg aw bersungguh-sungguh nie nak buka pintu tapi bile da buka hahahaha aku gelak dulu laa .. nak tau tak dalam tu ape ?? hee tayar bas hahaha bengang nyee dak laki kat belakang kiteorang semua ketawe .. :5: kiteorang 4 orang dok belakang sekali haha yeye tak kami :face64: eeeeeehhhh jap asal bas nie panas tade aircond ke ?? :face33: asal laa pakcik tu tak buka aircond errrr yaa sudah entah tak tahu laa macam mane ley tertido coz pakcik tu bawak bas laju okay macam nak terbalik pun ade .. ishhh nak hilangkn rase takot tu yang tido hehe ya allah aku tak tahu lah berape lame aku tido tapi bangun-bangun je berpeluh grrr panas siot :face11: bile sampai KL kat pudu tukar driver bas . kali nie yang bawak bujang haiihh nasib baik laa abang tu reti buka aircond kalau tak memang makan pakai tube laadie kene belasah dengan orang dalam bas yang tengah kepanasan nih ..roommate aku sorang-sorang turung . mule-mule KL , SEREMBAN , SIMPANG RENGGAM and last skali LARKIN .. aku laa yang last skali tuh .. alhamdullilah sampai jugak kat JB :face57: .. abang aku datang amek kat situ .. sampai je uma bebual kejap dengan family and aku sambung tido hehehe ingat kan dapat lame tapi tidak aku tido kejap je coz nak siap-siap pergi melaka waaaaaa lalok mate doe tak cukup tido :131: .. sabo jela haihhh paling penting aku happy walaupun tak cukup nak bobok .. huhuhu ok laa chaw dulu byeeee


kalau suke tekan like ^__^ thanks

23 DISEMBER 2011

HYEEE rasenye dah lame kn aku tak update blog aku nih .hari-hari korang buka blog nih asek bende yang same je kan ?? maaf laa sekarang aku dah sambung study so jarang laa nak online , update blog ke status ke or whteve laa :face40:ouh yeahh hari nie kan aku nk cerita pasal malam aku balik ke JB .. haha belum cerita tapi aku dah ketawe an . :face75: okay .. hari jumaat bersamaan 23hb dec 2011 aku dengan semua roommate aku sibuk mengira masa nak balik . aku hari jumaat pagi pukul 10 ade kelas sampai pukul 12 . yelaa tak kan pukul 1 kelas baru nak habis kan hari jumaat . okay-okay lepas kelas tengah jalan nak balik bilik nih kan sekali aku terjumpe roommate aku 2 orang nih yang memang tak ade kelas . member aku nie yang sorang tu kene hantar assignment hari tu jugak . so pergi laa hostel laki kat bawah macam hotel ade lobi .. alaa bukan nak buat ape pun just nak pergi print je coz budak-budak nie cakap print dekat situ murah ,, bile dah habis buat kerje masing-masing .. eh macam biasa laa makan tengah hari . :face15: petang tu roommate aku da start packing barang nak balik cuti sem 1 week kan .. bukan banyak baju but banyak buku:90: yelaa naik-naik jee terus test . hahah you know what ?? from 1pm until 7pm kami semua macam ape dekat dalam bilik tak tau nak buat ape . semua muke tak sabo nak balik . aku macam biasa laa tak kn nak dok tercongok je kan tade buat ape-ape so aku tido laa heee :face54: wooo wooo kejap-kejap tido aku diganggu dengan jeritan roommate aku macam nih "EH KORANG ! HUJAN ! BAJU DEKAT LUAR CEPAT ANGKAT !!!" YA ALLAH da mcm lipas kudung semua berlari keluar amek baju masing-masing .. tapi baju bukan kering so sidai laa dalam bilik tu dah macam kedai dobi . bilik tu dah bau macam ape laa .. buka kipas laju giler macam nak tercabut aku rase .. eh tapi kering okay sementara nak tunggu pukul 8 malam . pukul 7 lebih aku kuo bilik jee tak macam sunyi je kan takot pulak aku nak pergi toilet sorang-sorang . sebelum tu kiteorang dah tempah teksi :50:yela malam-malam mane laa ade bas yang nak pegi bandar U tu . kelam kabut nak siap coz pakcik teksi da sampai kat belakang blok kiteorang . sampai je dekat perhentian bas pukul 9 aww tiket pukul 10 so ade mase untuk makan:45: hehe bile da macam jenis bas yang datang kiteorang dok laa dekat-dekat orang tunggu bas .. jam telah menunjukkan pukul 10 lebih .. wait !! mane bas yang aku nak naik nih :face27: orang kat situ bagitau bas kiteorang sampai lambat sebab JB banjir so lambat gerak . aikk ?? banjir dekat mane nih ?? alaaa aku da ngantok lambat pulak bas nie sampai dijangka sampai pukul 1 pagi .. waaaaa
:6: bukan aku yang nangis ea tapi roommate aku hehe tapi tapi tapi budak-budak yang same bas dengan kiteorang dapat makan free hohoh tau pun takot pakcik tuhhh bile tengah sedap2 makan .. eh eh eh bas da sampai pukul 12 lebih .. tapi driver tu nak makan dlu so .............
tunggu sambungannye nanti ea hehe nak siap-siap kuo laa tataaaa :face64:


kalau suke tekan like ^__^ thanks

BEFORE MID SEM

hye ... lame gile rasenye tak buka blog nie kan
dah lame tak main blog walking , singgah sini
sane , and ape ape jela . yelaa dah sibuk
dengan study kan huhuhu
semangat nih .. ^__^
jap ea aku kire kire dah stay kat perak
tempat aku study nie kan nk dekat sebulan
wooo !! rase cam baru je ag ok .
macam baru nak kenal kawan kawan dekat sini
tapi hakikatnye biar aku sendiri je yang tau
lalalla ~
aku kat sini asek mengira hari nak balik jb je
maklum laa first time study luar dari jb kan
aku balik 23hb dec 2011
hari jumaat malam pukul 10 yeee
dah beli tiket awal awal lagi .
so sampai jb pagi esoknye lah
TETAPI !!!!
before cuti mid sem memang banyak perkara
yang mesti di settle kan dulu
assignment tak payah cakap lah memang banyak la kan
kalau tade assignment tu bukan study namenye yee
alaa mule mule nak wt assignment tade laa banyak
tapi jenuhh nak cari nye kat internet .
kat sini line susah nak dapat beb
balik jb nanti memang broadband laa aku kne beli .
and kalau nak tau patotnye aku
bangun pukul 3 pagi nih untuk buat assignment
cari bahan kat internet tapi memandangkan
dah malas nak cari so aku online jela
tadi online FACEBOOK and now
aku buka BLOGGER laa ape lagi ..
roomate semua sedap tido ok
aku je yang da tak bole nak tido balik -,-
eh okay laa sampai disini sahaja warkah saya
haha chooiiiii
okay salam bye .


kalau suke tekan like ^__^ thanks






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG