Halaman

23 DISEMBER 2011

HYEEE rasenye dah lame kn aku tak update blog aku nih .hari-hari korang buka blog nih asek bende yang same je kan ?? maaf laa sekarang aku dah sambung study so jarang laa nak online , update blog ke status ke or whteve laa :face40:ouh yeahh hari nie kan aku nk cerita pasal malam aku balik ke JB .. haha belum cerita tapi aku dah ketawe an . :face75: okay .. hari jumaat bersamaan 23hb dec 2011 aku dengan semua roommate aku sibuk mengira masa nak balik . aku hari jumaat pagi pukul 10 ade kelas sampai pukul 12 . yelaa tak kan pukul 1 kelas baru nak habis kan hari jumaat . okay-okay lepas kelas tengah jalan nak balik bilik nih kan sekali aku terjumpe roommate aku 2 orang nih yang memang tak ade kelas . member aku nie yang sorang tu kene hantar assignment hari tu jugak . so pergi laa hostel laki kat bawah macam hotel ade lobi .. alaa bukan nak buat ape pun just nak pergi print je coz budak-budak nie cakap print dekat situ murah ,, bile dah habis buat kerje masing-masing .. eh macam biasa laa makan tengah hari . :face15: petang tu roommate aku da start packing barang nak balik cuti sem 1 week kan .. bukan banyak baju but banyak buku:90: yelaa naik-naik jee terus test . hahah you know what ?? from 1pm until 7pm kami semua macam ape dekat dalam bilik tak tau nak buat ape . semua muke tak sabo nak balik . aku macam biasa laa tak kn nak dok tercongok je kan tade buat ape-ape so aku tido laa heee :face54: wooo wooo kejap-kejap tido aku diganggu dengan jeritan roommate aku macam nih "EH KORANG ! HUJAN ! BAJU DEKAT LUAR CEPAT ANGKAT !!!" YA ALLAH da mcm lipas kudung semua berlari keluar amek baju masing-masing .. tapi baju bukan kering so sidai laa dalam bilik tu dah macam kedai dobi . bilik tu dah bau macam ape laa .. buka kipas laju giler macam nak tercabut aku rase .. eh tapi kering okay sementara nak tunggu pukul 8 malam . pukul 7 lebih aku kuo bilik jee tak macam sunyi je kan takot pulak aku nak pergi toilet sorang-sorang . sebelum tu kiteorang dah tempah teksi :50:yela malam-malam mane laa ade bas yang nak pegi bandar U tu . kelam kabut nak siap coz pakcik teksi da sampai kat belakang blok kiteorang . sampai je dekat perhentian bas pukul 9 aww tiket pukul 10 so ade mase untuk makan:45: hehe bile da macam jenis bas yang datang kiteorang dok laa dekat-dekat orang tunggu bas .. jam telah menunjukkan pukul 10 lebih .. wait !! mane bas yang aku nak naik nih :face27: orang kat situ bagitau bas kiteorang sampai lambat sebab JB banjir so lambat gerak . aikk ?? banjir dekat mane nih ?? alaaa aku da ngantok lambat pulak bas nie sampai dijangka sampai pukul 1 pagi .. waaaaa
:6: bukan aku yang nangis ea tapi roommate aku hehe tapi tapi tapi budak-budak yang same bas dengan kiteorang dapat makan free hohoh tau pun takot pakcik tuhhh bile tengah sedap2 makan .. eh eh eh bas da sampai pukul 12 lebih .. tapi driver tu nak makan dlu so .............
tunggu sambungannye nanti ea hehe nak siap-siap kuo laa tataaaa :face64:


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG