Halaman

24 DECEMBER 2011

Hari nie sebenarnye bosan tak tahu nak buat ape so aku nak cerita sambungan cerita aku yang excited nak balik JB tuh haaa ingat kan hehe okay-okay aku nak cerita lepas aje bas aku sampai konon nak letak beg dekat bawah bas tu laa .. ceehhhade lagi satu pintu ingat kan tempat letakbeg aw bersungguh-sungguh nie nak buka pintu tapi bile da buka hahahaha aku gelak dulu laa .. nak tau tak dalam tu ape ?? hee tayar bas hahaha bengang nyee dak laki kat belakang kiteorang semua ketawe .. :5: kiteorang 4 orang dok belakang sekali haha yeye tak kami :face64: eeeeeehhhh jap asal bas nie panas tade aircond ke ?? :face33: asal laa pakcik tu tak buka aircond errrr yaa sudah entah tak tahu laa macam mane ley tertido coz pakcik tu bawak bas laju okay macam nak terbalik pun ade .. ishhh nak hilangkn rase takot tu yang tido hehe ya allah aku tak tahu lah berape lame aku tido tapi bangun-bangun je berpeluh grrr panas siot :face11: bile sampai KL kat pudu tukar driver bas . kali nie yang bawak bujang haiihh nasib baik laa abang tu reti buka aircond kalau tak memang makan pakai tube laadie kene belasah dengan orang dalam bas yang tengah kepanasan nih ..roommate aku sorang-sorang turung . mule-mule KL , SEREMBAN , SIMPANG RENGGAM and last skali LARKIN .. aku laa yang last skali tuh .. alhamdullilah sampai jugak kat JB :face57: .. abang aku datang amek kat situ .. sampai je uma bebual kejap dengan family and aku sambung tido hehehe ingat kan dapat lame tapi tidak aku tido kejap je coz nak siap-siap pergi melaka waaaaaa lalok mate doe tak cukup tido :131: .. sabo jela haihhh paling penting aku happy walaupun tak cukup nak bobok .. huhuhu ok laa chaw dulu byeeee


kalau suke tekan like ^__^ thanks

1 ulasan:

siti zulaikha berkata...

bw here cute.. ^^, nice entry






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG