Halaman

BEFORE MID SEM

hye ... lame gile rasenye tak buka blog nie kan
dah lame tak main blog walking , singgah sini
sane , and ape ape jela . yelaa dah sibuk
dengan study kan huhuhu
semangat nih .. ^__^
jap ea aku kire kire dah stay kat perak
tempat aku study nie kan nk dekat sebulan
wooo !! rase cam baru je ag ok .
macam baru nak kenal kawan kawan dekat sini
tapi hakikatnye biar aku sendiri je yang tau
lalalla ~
aku kat sini asek mengira hari nak balik jb je
maklum laa first time study luar dari jb kan
aku balik 23hb dec 2011
hari jumaat malam pukul 10 yeee
dah beli tiket awal awal lagi .
so sampai jb pagi esoknye lah
TETAPI !!!!
before cuti mid sem memang banyak perkara
yang mesti di settle kan dulu
assignment tak payah cakap lah memang banyak la kan
kalau tade assignment tu bukan study namenye yee
alaa mule mule nak wt assignment tade laa banyak
tapi jenuhh nak cari nye kat internet .
kat sini line susah nak dapat beb
balik jb nanti memang broadband laa aku kne beli .
and kalau nak tau patotnye aku
bangun pukul 3 pagi nih untuk buat assignment
cari bahan kat internet tapi memandangkan
dah malas nak cari so aku online jela
tadi online FACEBOOK and now
aku buka BLOGGER laa ape lagi ..
roomate semua sedap tido ok
aku je yang da tak bole nak tido balik -,-
eh okay laa sampai disini sahaja warkah saya
haha chooiiiii
okay salam bye .


kalau suke tekan like ^__^ thanks

Tiada ulasan:






ShoutMix chat widget
HTTP://TYRA-TRAX93,BLOGSPOT.COM @ IM IN LOVE WITH MY BLOG